Schedule

Questions? Please contact us at ashen@ontariovolleyball.org. Thank you.
No class found for the selected class and location.
24 Mon
June
Today
10:30
SR Fulltime Training Group - Males
2 hours 30 minutes Jason Marchant
25 Tue
June
Tomorrow
13:00
SR Fulltime Training Group - Females
2 hours 30 minutes Brad McClure
16:30
Strength & Conditioning - SR
CSIO 1 hour 30 minutes Kiri Langford
19:00
JR Fulltime Training Group - Males
2 hours 30 minutes Eddie Coleman
19:00
JR Fulltime Training Group - Females
2 hours 30 minutes Brett Hagarty
19:00
SR Fulltime Training Group - Males
2 hours 30 minutes Eddie Coleman
26 Wed
June
8:00
SR Fulltime Training Group - Females
2 hours 30 minutes Jason Marchant
18:30
SR Fulltime Training Group - Males
2 hours 30 minutes Eddie Coleman
19:00
JR Fulltime Training Group - Females
2 hours 30 minutes Jason Marchant
19:00
JR Fulltime Training Group - Males
2 hours 30 minutes Eddie Coleman
27 Thu
June
13:00
SR Fulltime Training Group - Females
2 hours 30 minutes Angie Shen
16:30
Strength & Conditioning - SR
CSIO 1 hour 30 minutes Kiri Langford
18:00
19:00
JR Fulltime Training Group - Males
2 hours 30 minutes Eddie Coleman
19:00
JR Fulltime Training Group - Females
2 hours 30 minutes Brett Hagarty
19:00
SR Fulltime Training Group - Males
2 hours 30 minutes Eddie Coleman
28 Fri
June
SENIOR ACTIVITY
Time: All Day Location: Beaches Mental Performance Workshop with Brian O'Reilly
8:00
SR Fulltime Training Group - Females
2 hours 30 minutes Angie Shen
8:00
SR Fulltime Training Group - Males
2 hours 30 minutes Brad McClure
18:00
JR Fulltime Training Group - Females
2 hours 30 minutes Nikki Chiu
18:00
JR Fulltime Training Group - Males
Ashbridges Bay 2 hours 30 minutes Brad McClure
30 Sun
June
TEAM ONTARIO BLACK & RED CAMP
Location: North Bay
1 Mon
July
TEAM ONTARIO BLACK & RED CAMP
Location: North Bay
8:00
SR Fulltime Training Group - Females
2 hours 30 minutes Jason Marchant
10:30
SR Fulltime Training Group - Males
2 hours 30 minutes Jason Marchant
2 Tue
July
TEAM ONTARIO BLACK & RED CAMP
Location: North Bay
8:00
SR Fulltime Training Group - Males
2 hours 30 minutes Eddie Coleman
10:30
SR Fulltime Training Group - Females
2 hours 30 minutes Angie Shen
12:00
Strength & Conditioning - SR Males
CSIO 1 hour 30 minutes Kiri Langford
14:30
Strength & Conditioning - SR Females
CSIO 1 hour 30 minutes Kiri Langford
3 Wed
July
TEAM ONTARIO BLACK & RED CAMP
Location: North Bay
8:00
SR Fulltime Training Group - Males
2 hours 30 minutes Eddie Coleman
10:30
SR Fulltime Training Group - Females
2 hours 30 minutes Angie Shen
4 Thu
July
TEAM ONTARIO BLACK & RED CAMP
Location: North Bay
8:00
SR Fulltime Training Group - Males
2 hours 30 minutes Eddie Coleman
10:30
SR Fulltime Training Group - Females
2 hours 30 minutes Angie Shen
12:00
Strength & Conditioning - SR Males
CSIO 1 hour 30 minutes Kiri Langford
14:30
Strength & Conditioning - SR Females
CSIO 1 hour 30 minutes Kiri Langford
5 Fri
July
TEAM ONTARIO BLACK & RED CAMP
Location: North Bay
8:00
SR Fulltime Training Group - Males
2 hours 30 minutes Brad McClure
8:00
SR Fulltime Training Group - Females
2 hours 30 minutes Nikki Chiu
8 Mon
July
8:00
SR Fulltime Training Group - Females
2 hours 30 minutes Jason Marchant
10:30
SR Fulltime Training Group - Males
2 hours 30 minutes Jason Marchant
9 Tue
July
8:00
SR Fulltime Training Group - Males
2 hours 30 minutes Eddie Coleman
8:00
JR Fulltime Training Group - Males
2 hours 30 minutes Eddie Coleman
10:30
JR Fulltime Training Group - Females
2 hours 30 minutes Brett Hagarty
10:30
SR Fulltime Training Group - Females
2 hours 30 minutes Angie Shen
11:30
Strength & Conditioning - JR Males
CSIO 1 hour Kiri Langford
12:00
Strength & Conditioning - SR Males
CSIO 1 hour 30 minutes Kiri Langford
14:00
Strength & Conditioning - JR Females
CSIO 1 hour Kiri Langford
14:30
Strength & Conditioning - SR Females
CSIO 1 hour 30 minutes Kiri Langford
10 Wed
July
SENIOR ACTIVITY
Time: All Day Location: Beaches Mental Performance Workshop
8:00
JR Fulltime Training Group - Males
2 hours 30 minutes Eddie Coleman
8:00
SR Fulltime Training Group - Males
2 hours 30 minutes Eddie Coleman
10:30
JR Fulltime Training Group - Females
2 hours 30 minutes Brett Hagarty
10:30
SR Fulltime Training Group - Females
2 hours 30 minutes Angie Shen
11 Thu
July
8:00
JR Fulltime Training Group - Males
2 hours 30 minutes Eddie Coleman
8:00
SR Fulltime Training Group - Males
2 hours 30 minutes Eddie Coleman
10:30
JR Fulltime Training Group - Females
2 hours 30 minutes Brett Hagarty
10:30
SR Fulltime Training Group - Females
2 hours 30 minutes Angie Shen
11:30
Strength & Conditioning - JR Males
CSIO 1 hour Kiri Langford
12:00
Strength & Conditioning - SR Males
CSIO 1 hour 30 minutes Kiri Langford
14:00
Strength & Conditioning - JR Females
CSIO 1 hour Kiri Langford
14:30
Strength & Conditioning - SR Females
CSIO 1 hour 30 minutes Kiri Langford
12 Fri
July
8:00
JR Fulltime Training Group - Males
Ashbridges Bay 2 hours 30 minutes Jason Marchant
8:00
JR Fulltime Training Group - Females
Ashbridges Bay 2 hours 30 minutes Nikki Chiu
8:00
SR Fulltime Training Group - Males
2 hours 30 minutes Jason Marchant
8:00
SR Fulltime Training Group - Females
2 hours 30 minutes Nikki Chiu
Show 20 more days